Efterfødselstræning

Under graviditet og fødsel udsættes kroppen for stor belastning pga. den øgede vægt, der påvirker bækken, ryg, mavemuskler m.m. Kroppens holdning ændrer sig også, idet den gravide får løsere led.

Træningsterapi MTT

MTT er målrettet patienter med akutte eller kroniske smerter, både på meget lavt og et meget højt/udfordrende niveau. Ved den rette dosering af både specifikke og generelle øvelser, arbejder patienten med et aktivt optrænings-program, hvor man behandler smerte og nedsat bevægelighed.

Genoptræning § 140

Patienter med ryg og eller nakkeproblematikker kan visiteres til fysioterapi. Gruppen omfatter patienter, der indkaldes af specialafdeling eller rygcenter og som henvises til træning. Genoptræning/behandling er altid individuel tilpasset og kan foregår individuelt eller på hold.

Aktiv træning

Aktivtræning har fokus på at opnå en bedre kropsholdning, øge styrken omkring led, få bedre stabiliteten, blive mere udholdenheden og evt. øge bevægeligheden. Generelt handler trængen om at modvirke tilbagefald og derved forbygge at tidligere problematik kommer igen.

Følg vores holdtræninger på facebook

Følg med her