Balancehold

Balancetræning består i at skabe et sikker miljø hvor balance udfordres og deltageren derved får styrket sine afværgemekanismer. Træningen varetages af en fysioterapeut, som tilpasser øvelserne til dit niveau.

GLA:D Knæ/Hofte

Godt liv med arthrose i Danmark, er et koncept, der stammer fra Sverige, hvor mere en 1200 fysioterapeuter og ergoterapeuter har gennemgået konceptet.

Træningen foregår på små hold, hvor man får en grundig undervisning i øvelserne, overvåges og korrigeres til man kan klare sig på egen hånd.

GLA:D Ryg

GL:AD® Ryg er udviklet af forskere og behandlere på Syddansk Universitet. GL:AD® Ryg består i både patientundervisning og træning. Undervisning handler om ryggen opbygning, smerter og hvad man selv kan gøre. Træningen foregår på små hold har fokus på at styrke den neuromuskulære forhold omkring ryggen.

Træningsterapi MTT

MTT er målrettet patienter med akutte eller kroniske smerter, både på meget lavt og et meget højt/udfordrende niveau. Ved den rette dosering af både specifikke og generelle øvelser, arbejder patienten med et aktivt optrænings-program, hvor man behandler smerte og nedsat bevægelighed.

Genoptræning § 140

Patienter med ryg og eller nakkeproblematikker kan visiteres til fysioterapi. Gruppen omfatter patienter, der indkaldes af specialafdeling eller rygcenter og som henvises til træning. Genoptræning/behandling er altid individuel tilpasset og kan foregår individuelt eller på hold.

Aktiv træning

Aktivtræning har fokus på at opnå en bedre kropsholdning, øge styrken omkring led, få bedre stabiliteten, blive mere udholdenheden og evt. øge bevægeligheden. Generelt handler trængen om at modvirke tilbagefald og derved forbygge at tidligere problematik kommer igen.

Følg vores holdtræninger på facebook

Følg med her