Mandetræning

Styrke og kondition

Træningen er bygget op omkring styrkeøvelser og konditionsøvelser. Der vil være fokus på teknikken og kvaliteten af de enkle øvelser. Træningen vil være opdelt i forskellig niveauer og det står den enkle deltager frit for at vælge det niveau der er passende på dagen

Vægte, TRX, Wallballs og Torv

Det er nogle af de redskaber vi bruger til træning. Træningen er meget varrieret og der inddrages elementer fra mange andre holdtræningskoncepter som crossfit, vægtløftning, cirkeltræning og pulstræning. Træningen har fokus på at udfodre den enkelte med tilpassede øvelser.

Løbende opfølgning

Der vil være mulighed for opfølgning på din udvikling undervejs i forløbet. Dette indebærer forskellige styrketest, samt vejning og måling af fedtprocent, hvis det ønskes. 

Prøv det gratis

Det er helt gratis at prøve vores holdtræninger og hvis det er noget for dig så koster et 8 ugers forløb med en træning om ugen 675 kr. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.

Træning hver onsdag

Vi træner hver onsdag 18-19 hos Fysioterapeuterne i Hovedgård. Vi stater nye hold hver 8 uge. Følg FysioPT på facebook og se hvornår vi starter hold igen.

Følg vores holdtræninger på facebook

Følg med her