Klinikken

 Vi er en alsidig klinik, dynamisk og åben med en god atmosfære, hvor du som patient er i focus. Vores viden spænder faglig bredt, og vi har mange års erfaring indenfor fysioterapi.

Derfor kan vi med vores kompetencer undersøge og behandle dig, således at du får den optimale mulighed for at nå dit mål.

Fysioterapeuterne på klinikken er autoriserede, og har overenskomst med sygesikringen. Vi deltager løbende i kurser og efteruddannelser for at følge fagets udvikling, de nyeste behandlingsmetoder og forskningsresultater.

Vi hører bl.a. derfor til den gruppe af fysioterapeuter i Region Midtjylland, der er uddannet til at foretage “udvidet rygundersøgelse”.

Vi er 3 faste fysioterapeuter på klinikken, derudover har vi til tider yderlig 1 deltids fysioterapeut tilknyttet samt en massør.

Behandlingen foregår primært i Hovedgård, men der er også mulighed for behandling i vores lokaler i Østbirk. Grundet vores lokation i Hovedgård, så har vi mulighed for tilbyde fysioterapi til beboerne i Gedved, Tebstrup, Hylke, Torrild, Hundslund, Søvind og Tvingstrup. Fra vores klinik i Østbirk har vi et godt udgangspunkt for at tilbyde behandling hos fysioterapeut til beboerne i Lundum, Lund, Nim, Træden, Vestbirk, Træden, Voerladegård, Yding, Tåning, Ejer og Sattrup.

Vi behandler alle typer bevægeapparatsproblemer og er efteruddannet i håndtering af ryg og nakkesmerter, sportsskader samt graviditetsrelaterede bækkensmerter mv.

Følg os på Facebook

Følg med her