Videokonsultation

Mød fysioterapeuten online

Videokonsultation er et godt alternativ til at møde en fysioterapeut fysisk på klinikken. Igennem samtalen vil du få instruktioner af øvelser og fysioterapeuten vil kunne tilpasse dem og se om du udfører dem korrekt. Derved kan du som patient få vejledning om hvordan man helt præcist kan lave sine øvelser der hjemme.

Enkelt at komme igang

For at komme igang med videokonsultation med fysioterapeuten skal du bruge en computer, tablet eller smartphone med adgang til en e-mail.
Når du bestiller en tid til videokonsultation, vil du modtaget et link på din mail, som du skal trykke på. Derefter vil du være i kontakt med fysioterapeuten. Hvis du ikke føler dig så sikker i hvordan dette fungerer kan vi vejlede dig over telefonen.

Sikkerhed

Vi tager de nødvendige hensyn og foranstaltninger for at sikre at dine personlige oplysninger ikke havner i de forkerte hænder. Derfor er videoforbindelse krypteret, vi lager ikke videoen nogen steder og dokumentation af dine oplysninger foregår som sædvandlige i vores dokumentationsprogram.

Vil hjælper dig i gang

Kunne du være interesseret i at prøve videokonsultation, så kontakt os endelig og så skal vi nok hjælpe dig igang.  Vi har udarbejdet en vejledning som du kan følge for at komme igang. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål.
Pris pr. konsultation: 151,75