Fysiopilates

Individuel tilpasning

Pilatestræning er kendt af mange, og udbydes mange steder i landet med forskelligt fokus og kvalitet. Fysiopilates er baseret på traditionel pilates, men er tilpasset til fysioterapeutisk tankegang, og bliver målrettet mod den enkelte deltager. Fysiopilates er bl.a. udviklet af fysioterapeut Marianne Nørup.

Skånsom og effektiv træning

Træningen med fysiopilates er både skånsom og effektiv uanset træningstilstand, funktionsnedsættelse eller evt. diagnose. Der arbejdes med muskelbalance, kropskontrol og bevægelseskvalitet. Der sættes i træningen et særligt fokus på kroppens core (de dybe mave- og rygmuskler).

Alle kan være med

Træning er relevant uanset træningstilstand og kan anvendes som fx rehabilitering og/eller forebyggende træning, både i forhold til ryg-/bækkenproblematik, nakke/skulder eller muskel- og ledproblematikker i arme og ben.

Prøv det gratis

Træningen forgår på hold med max 6 deltagere. Der trænes torsdage fra 16-17. Du kan træne med eller uden henvisning og der er løbende tilmelding. Hvis du gerne vil se om det er noget for dig, så kan du prøve det helt gratis.

Følg vores holdtræninger på facebook

Følg med her